Måndag morgon

Ännu en måndag, en ledsam måndag. Idag åker Novisen till Nicke efter dagis, och blir där en vecka. Det känns tråkigt, jag känner mig inte hel utan henne. Helst av allt skulle jag vilja ha henne på heltid, men såklart måste hon ju få tid med sin pappa. Trots att det är sjukt jobbigt när hon är där, är jag ändå tacksam över att hennes pappa vill ha henne på halvtid. För jag känner flera mammor där papporna inte ställer upp det minsta, och så vill jag absolut inte att Nova ska växa upp. Så det är bara att försöka härda ut varannan vecka och istället se till att njuta ordentligt veckorna hon är hos mig.

Imorse vaknade Nova vid 06, och som vanligt lyfte jag över henne till min säng för lite mys. Vi somnade om och vaknade inte förrän vid 08.20. Det blev lite stressigt eftersom vi måste börja gå till dagis vid 8.45, men lillan var hjälpsam och allt gick kanon! Hon blev jätteledsen när vi kom till dagis, och vägrade släppa mig. Så det var jobbigt att gå därifrån, men jag vet att det fort går över. Jag träffar ju henne på onsdag igen, så ska jag hämta henne vid 13.00 efter sovstunden för att åka till leos lekland med Sofia och lilla Erik.

Idag ska jag städa här hemma, boka tvättid och fortsätta försöka få ordning här i nya lägenheten. Jag har knappt gjort nåt sånt alls i veckan, utan har bara umgåtts så mycket som möjligt med Nova.

Igår var vi hos Novas mormor hela dagen, hon bjöd på både lunch, fika och middag. Nova åt hela 3 (!) portioner med spagetti och köttfärssås, tror att det är nya favoriträtten. Vi kom inte hem förrän vid 20.00, och då bev det bums i säng för hennes del. Själv såg jag film och fick massage av en killkompis, mysigt mysigt. Kom inte isäng förrän efter 00, och låg i sängen nån timme efter det utan att kunna somna. Imorgon hoppas jag att jag kan ta en ordentlig sovmorgon, det skulle vara skönt!!

Nu sitter jag i telefonkö på Försäkringskassan, drygt nanting! Men det är strax min tur ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0