Måndag morgon v.35+3

Oj, vilken fat det är på bebben i magen, den ligger inte still en sekund ens. Samma sak var det igårkväll, då trodde jag nästan att h*n var påväg ut, fast genom magen. Låg uppe i soffan och bara tittade, man såg hur bra som helst alla rörelser. Det var helmysigt! Snart är det inte så länge kvar, är ju i vecka 36, så snart kommer vårt efterlängtade mirakel ut. Idag är det precis en månad kvar till BF, och man vet ju aldrig, den kan ju komma tidigare.

Igår var vi och fixade i lägenheten hela dagen, så nu är det inte mycket kvar. Har målat allt som ska målas, och nu väntar vi bara på att få tapetsera. Det blir förmodligen på tisdag, eller torsdag. Så vi kan nog börja flytta alla saker och möbler till helgen. Kommer kännas riktigt skönt när allt är färdigt. Dock börjar man känna sig lite less, men man får försöka tänka på att ju mer vi gör, desto snabbare får vi flytta.

Måste fara och hämta ut barnvagen i veckan också, den har kommit så det är bara att hämta ut på busstationen. Ska fara och fixa en bilbarnstol också, så att allt finns. Inte har jag packat bbväskan heller, så det måste också fixas. Vill inte behöva stresspacka den precis innan vi måste åka in.

Nu ska jag iväg till skolan, ska bara platta håret först. Har psykolgi idag, men känner ingen som helst pepp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0