Måndag dag

Snart ska jag och Nova på stan för att ta en fika och sväng med Elin. Ska bli kul, och en massa tjejsnack lär det bli. Väntar på att Nadja ska komma nu, hon borde vara här på en halvtimme. Vi ska gå tillsammans ner till stan, det är ju så nära från draggen och hit. Lillan ligger i sin säng, helt tyst och stilla. Ovanligt, jag vet. Vill ni veta hemligheten?

Vi var och köpte en ny sängspeldosa, ni vet en sån där som snurrar och spelar musik. Och Nova älskar den! Igår låg hon i över en timme och bara tittade och funderade. Vi var även och köpte nya gardiner, så nu har vi till alla rum. Förutom Novas, men det är ingen brådska med det, ska måla om där först. Det är ju ändå ett tag kvar tills hon ska börja sova där.
Hittade även en massa annat till lägenheten, bla matta till hallen och köket, alltid kul med lite nya saker.

Idag blir lillan 3 veckor, helt sjukt vad tiden går fort. Hon har utvecklats supermycket, en riktigt duktig liten tjej. Om en vecka, när hon blir en månad, ska vi göra hand och fotavtryck, hittade en jättefin på barnens hus igår. En med rosa lera, och där det även ryms en bild osv. Ska åka och köpa sån i veckan. Näe, nu måste lillan ammas, sen blir det prommis till stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0